четвъртък, 26 март 2009 г.

Анонимността не винаги е проява на слабост.



Анонимността е спасението на страхливия,на слабия,на неуверения в себе си индивид,на доносника.Това е една от най-разпространените интерпретации за човешката "мимикрия".Но не винаги това е цялата истина.Има и друго тълкувание.Анонимността е необходимото прикритие за твореца от репресивната структура.Анонимността е сянката,под която застава този,който дарява и спасява болното дете,без да търси публичност.Анонимността обединява безброй незнайни войни,дали живота си за една идея.Според дон Хуан /К.Кастанеда/, само истинският воин,освободен от чувството за собствена значимост ,може да посрещне лице в лице Силата и да премине по безупречен начин в безкрайността. Анонимният съвременен ИБРИКЧИЯ обаче,ще си остане анонимен,защото за тази професия не се изискват индивидуален профил и личностни характеристики.Съвременният теляк трябва да бъде мазен,хлъзгав,безформен,трудноразпознаваем,прилепчив и подмолен.Напомпан и епилиран плужек,облечен в йерархична униформа...

Много Интернет потребители използват програми за опазване на анонимността, с помощта на които е възможно да се скрие IP адресът на компютъра в Мрежата. В такъв случай се вижда информация за прокси-сървъра и няма възможност да се определи истинския адресат. Да се определи личността на потребителя в Интернет се превръща в проблем за „компетентните органи”, освен разбира се, ако те не се обърнат за справка към собствениците на проксита. Създателите на IPREDATOR обещават винаги да бъдат на страната на потребителите, никъде да не се предава информация за тях и да не се пазят данни за трафика на клиентите.
За разлика от други анонимизатори, IPREDATOR ще бъде платен, с месечна такса от 5 евра, което надяваме се ще допринесе за получаването на качествен продукт.
Всеки желаещ може да се включи в тестването на новия сервиз оттук: http://ipredator.se/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.